Alan opiskelijajärjestö esittäytyy: Meidän Tarina

31.8.2016

TTVO-festarit 2014 Jack the Roosterissa. - Kuva: Sami Lindfors

Tarina on Tampereen ammattikorkeakoulun media-alan opiskelijoiden ainejärjestö. Se ei kerää jäseniltään jäsenmaksua, joten kaikki uudet opiskelijat liittyvät automaattisesti kouluun päästyään Tarinaan. Tämä tekee siitä yhden TAMKin suurimmista ainejärjestöistä.

Tarinan tärkein tehtävä on media-alan opiskelijoiden edunvalvonta.  Tarina edustaa opiskelijoita kuukausittain Mediapolis-foorumilla, jossa kaikki Mediapoliksen kiinteistössä olevat yritykset ja koulut tuovat huolensa ja murheensa esille.  Se pyrkii avoimeen kommunikaatioon yhteistyötahojen kanssa. Mediapolis-foorumin kautta on mm. onnistuttu laskemaan opiskelijaparkkipaikkojen hintoja siten, että ne maksavat nyt yhtä paljon kuin Kuntokadulla TAMKin pääkampuksella.

Edunvalvonnan lisäksi Tarina järjestää tapahtumia opiskelijoilleen. Varmasti suurin ja tunnetuin on TTVO-festarit, jossa jokaisella esiintyjällä on jonkinlainen yhteys kouluun ja opiskelijoihin. TTVO-festarit tuovat alamme ihmisiä yhteen baareihin kuten Jack the Rooster ja YO-talo.

 Tapahtumaan osallistuu myös yllättävän paljon koulun ulkopuolisia henkilöitä.