Hallitus vaihtuu

28.9.2016

RTTL:n tulevassa edustajakokouksessa 25.11. yhdistykselle valitaan uusi hallitus ja puheenjohtajisto vuosille 2017 - 2018.

 

Nykyinen puheenjohtaja Ari-Pekka Sirviö kertoiRTTL:n hallituksen kokouksessa 21.9. olevansa valmis jatkamaan mutta jos suurimmasta jäsenjärjestöstä YOT:stä löytyy halukas, hän ei aio asettua ehdolle vaan on valmis jättämään paikkansa. Pitkään Ylellä työskennellyt Sirviö siirtyi kesällä lehtoriksi Oulun ammattikorkeakouluun.

RTTL:n hallitus käsitteli myös Kopioston hallitusasiaa ja piti erittäin tärkeänä, että siellä ja sen av-jaoksessa on sähköisen puolen edustaja. Kopiosto hallinnoi mm. miljoonien eurojen tekijänoikeusrahoja. Kopiostolle valitaan uusi hallitus myöhemmin tänä vuonna. RTTL:n ehdokas siellä jatkamaan on Anna-Liisa Haavikko. Hän on ollut vuodesta 2015 Kopioston hallituksessa ja hän tuntee sen aihepiirin syvällisesti.

Viikonvaihteessa 30.9. – 1.10. luottamushenkilöt ja tukimiehet kokoontuvat Lahteen tes-asioiden äärelle perinteiseen Kuusikko- ja tukimiespäivään. –SM

LISÄÄ HALLITUKSEN KUULUMISIA