Radiofestivaalilla kaikille avoin sarja

24.4.2017

Alan opiskelijoiden ja ammattilaisten tärkein kohtaamispaikka, Radiofestivaali 2017, järjestetään ensimmäistä kertaa Helsingissä ke 26.- pe 28.4. Siellä jaetaan nyt myös ensimmäistä kertaa RTTL:n erikoispalkinto.
Tapahtuma on täynnä avointa ohjelmaa kaikille radiosta ja podcasteista kiinnostuneille! Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

 

Radiofestivaali tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen tilaisuuden kisata teoksillaan ja taidoillaan valtakunnallisella tasolla dokumentti-, kuunnelma-, ja juontajakilpailuissa. Tänä vuonna festivaalilla järjestetään myös ensimmäistä kertaa kaikille osallistujille avoin kilpailusarja podcastit! Kilpailusarjojen tuomaristossa on mukana radioalan arvostettuja ammattilaisia, kuten Yle Puheen vastaava tuottaja Olli Junes, Nelosen radioiden podcast-palvelun Suplan tuottaja Annika Takaniemi, Tohtori Raimon tuottaja-ohjaaja Pekka Ruohoranta ja radiodokumentaristi Pauliina Motturi.

Kilpailusarjojen lisäksi festivaaliohjelmistossa on mestarikursseja: Elina Ylä-Mononen perehdyttää podcasteihin, Juhana von Baghin kertoo kuunnelmien teosta ja Katri Koivula verkkodokumenteista. Lisäksi kuullaan paneelikeskustelu YleX:n Henry Tikkasen, Bassoradion Iiris Kokon ja Yle Puheen Suvi Puukankaan tähdityämänä aiheesta Radio nyt. Päiväkohtaisen ohjelman löydät sivultamme: radiofestivaali.fi

Radiofestivaalilla on pitkät perinteet, tapahtumaa on järjestetty vuorovuosittain Torniossa ja Tampereella vuodesta 2000 alkaen. Vuonna 2017 Radiofestivaali saapuu ensimmäistä kertaa Helsinkiin. Järjestäjänä toimii Äänipolku ry, yhteistyössä AVEK, Soundtools Oy, Laajasalon opisto, Metropolia Ammattikorkeakoulu, Yle, Kansallinen audiovisuaalinen instituutti, RTTL ja Kieku co.

Tervetuloa Helsinkiin! Radiofestivaalin ohjelmisto lähetetään myös suorana Radiofestivaalin omalla nettikanavalla ja koostettuna ohjelmana Kaupunkiradio-opiskelijaradiokanavalla vappuna.

Lisätietoja tapahtumasta voi kysyä tapahtuman tuottajalta osoitteesta aanipolku@gmail.com.

Festivaalia voi seurata sosiaalisessa mediassa tunnisteella #radiofestivaali.

FB: https://facebook.com/radiofestivaali/

Twitter: https://twitter.com/Radiofestari

Instagram: https://instagram.com/radiofestivaali/

Verkkosivu: http://radiofestivaali.fi/