Tiukkeneva talous puhutti RTTL:n hallituksessa

19.10.2016

Lähivuosien tiukkeneva talous ja tekijänoikeuksien puolustaminen puhuttivat RTTL:n hallituksessa 13.10. Säästöjä tehdään mm. järjestämällä ensi vuonna perinteinen hallituksenvaihtoseminaari vain yksipäiväisenä.

Syksy on ollut vilkas. RTTL osallistui Journalismin päivään Paasitornissa 14.10. omalla osuudellaan paneelikeskustelulla. Teemana oli Ylen tehtävä ja riippumattomat tuottajat. Paneelin veti viestintäpoliittisen valiokuntamme pj. Susanna Sjöstedt. Pari viikkoa aiemmin puolen sataa luottamustehtävissä olevaa kokoontui Lahdessa Kuusikko- ja tukimiespäiville tes-asioiden äärelle.

Hallitus vahvisti RTTL:n koulutusrahaston hoitokunnan kokoonpanon 2017.

Puheenjohtajana jatkaa Aapo Parviainen YOT. Muut jäsenet ovat Nina Donner FAO ja Johanna Lehtola MOT sekä uutena Katarina Sirén YOT. Varajäsenet ovat Miika Lauriala FAO, Tomi Peurakoski NOT ja Kari Leppälä YOT. Apurahahaku on parhaillaan käynnissä. Lisätietoja tällä sivustolla kohdassa Apurahat.

Seuraava suurempi tapahtuma on syysedustajakokous 25.marraskuuta. Jäsenyhdistykset YMT ja NOT järjestävät marraskuussa työhyvinvointitapahtuman. – SM

 

Lisää RTTL:n hallituksen kuulumisia täältä.